De beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Klantenservice

Wij geven u als klant graag een vertrouwd gevoel bij u aankopen in onze webwinkel.

Wij informeren u via deze pagina zo goed mogelijk over het verloop van uw aankoop op www.haardmaterialen.nl. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag?

Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder.  

 

OnderwerpenPrijzen

 

Alle prijzen zijn in de webwinkel worden inclusief BTW weergegeven. Alle weergegeven prijzen zijn onder voorbehoud van zet- of drukfouten. Eventuele onvoorziene prijsverhogingen van leveranciers en fabrikanten voorbehouden.


terug naar boven

Bestelling plaatsen

 

De meest gemakkelijke manier van bestellen, is natuurlijk door gebruik te maken van onze overzichtelijke webwinkel. Wanneer er echter behoefte is om op een andere manier de bestelling te plaatsen, omdat er bijvoorbeeld nog vragen zijn, of verduidelijking nodig is, kunt u ons ook op de volgende manieren bereiken: per telefoon op : 0528-234344 of mobiel 06-25091641 per fax op : 084-8385048 per mail op : info@haardmaterialen.nl


Orders zullen door ons, voor zover mogelijk, op juistheid worden gecontroleerd. Wanneer noodzakelijk nemen wij alvorens de bevestiging te versturen nog contact met u op. Een bestelling zal altijd per mail aan u worden bevestigd. U ontvangt daarvoor een orderbevestiging waarin ook de specifieke verzendkosten voor uw order staan vermeld. Heeft u behoefte aan een controle van de door u bestelde artikelen ? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag!


terug naar boven

Betalen van uw bestelling

 

Als de orderbevestiging accoord wordt bevonden, kunt u tot betaling ervan overgaan. Betalingen voor te verzenden orders kunnen op twee verschillende manieren worden uitgevoerd.

- Vooruitbetaling middels een overboeking per bank.
- Verzending onder rembours, waarbij aan de pakketbezorger kan worden betaald.

Zodra ons systeem klaar is voor automatische bepaling van de verzendkosten, zal ook een mogelijkheid voor iDeal betalingen aan onze webwinkel worden toegevoegd.

Zendingen die op het bedrijf in Zuidwolde worden afgehaald, kunnen na overleg ook contant of met PIN worden betaald.

Afgehaalde goederen welke speciaal voor u worden besteld of gefabriceerd dienen altijd (deels) vooruit te worden betaald.


Betalingen kunnen worden gericht aan:JJB Online Bouwprodukten, Rabobanknr. 1385.64.531 (IBAN: NL66 RABO 0138564531, BIC: RABONL2U)terug naar boven Verzenden of afhalen. Verzending of afhalen van uw bestelling kan bij haardmaterialen.nl op veel verschillende manieren. voor een volledig overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de pagina Verzenden of afhalen van uw bestelling.

terug naar boven

Vertrouwd zaken doen met www.haardmaterialen.nl

 

Om u zekerheid te bieden bij het plaatsen van een order, hebben wij besloten onze webwinkel te laten certificeren door de stichting webshop keurmerk (www.keurmerk.info). Dit biedt u de zekerheid van klantvriendelijke leveringsvoorwaarden, een geschillencommissie bij eventuele problemen, een bekende en gecontroleerde identiteit van de webwinkelier. Daarbij geven wij onze klanten de mogelijkheid hun bevindingen te geven via de onafhankelijke beoordelingswebsite (www.kiyoh.nl/).


terug naar boven

Retouren

 

Kijk voor alle voorwaarden omtrent de mogelijkheden van retourzenden op de pagina klachten, retouren en garantie.terug naar boven Service en garantie.Kijk voor alle informatie omtrent service en garantie op de pagina klachten, retouren en garantie.


terug naar boven

Onze gegevens

 

Voor onze volledige bedrijfsgegevens verwijzen wij u naar de pagina over ons.


terug naar boven

Privacy policy

 

Wij slaan gegevens alleen op voor het verwerken van de geplaatste bestelling, en zullen zonder uw toestemming deze gegevens niet gebruiken voor marketingdoeleinden. Uw gegevens behandelen wij vertrouwelijk. Ze worden niet ter beschikking gesteld aan derden, anders dan voor het verwerken van de geplaatste order. Alleen wanneer expliciet door u aangegeven, zullen wij u in opnemen in ons klantenbestand. Uw privacy is gegarandeerd. Alle persoonlijke gegevens worden door haardmaterialen.nl strikt vertrouwelijk behandeld en blijven ontoegankelijk voor derden. De gegevens worden nooit verkocht of verhuurd. U ontvangt alleen informatie van ons wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Mocht u na afronding van uw bestelling uw gegevens uit ons bestand verwijderd dan wel gewijzigd willen hebben, dan kunt u ons dit via mail laten weten: info@haardmaterialen.nl. Als u een account heeft aangemaakt, kunt u uw gegevens wijzigen nadat u bent ingelogd.


terug naar boven

Login Here

Dont Have an account? Create one, It’s Simple and free.

 
 
  • E-mailadres
  • Wachtwoord
  •